Thuiszorg Utrecht

Pro Geria Thuiszorg is een professionele organisatie die  verschillende vormen van zorg leveren binnen de regio Utrecht. Bij ons zorgaanbod ziet u welke vormen mogelijk zijn. In overleg met u kunnen we bepalen welke zorg we bij u in kunnen gaan zetten. Wij leveren zowel geïndiceerde zorg als PGB– en particuliere zorg in de regio Utrecht. Bij onze zorgverlening staat de hulpvraag van de cliënt te allen tijde centraal, zorg op maat noemen we dat.

Persoonlijke teams bij Thuiszorg Pro Geria – Regio Utrecht

Binnen Progeria Thuiszorg werken wij met vaste persoonlijke zorgteams. U heeft dus te maken met een beperkt aantal vaste gediplomeerde zorgverleners waardoor er voor u een aantal vaste gezichten zijn. Mede door deze persoonlijke teams zijn wij in staat hoge kwaliteit te bieden. Op deze manier weten de zorgverleners immers als geen ander de persoonlijke eigenschappen en kennen ze de thuissituatie.

Vanuit Progeria Thuiszorg worden de wensen en behoeften en verwachtingen afgestemd. Dit kan betekenen dat we een enkele keer per week thuiszorg verlenen, dat we dagelijks langs komen of 24 uur per dag aanwezig zijn, zoals bij terminale zorg  dementiezorg of overbruggingszorg wanneer u een indicatie heeft voor een verzorgingstehuis en op een wachtlijst staat. In al deze gevallen wordt er een passend zorgplan opgesteld waarop ook dagelijks digitaal gerapporteerd wordt. Wij leveren die bijdraagt aan zoveel mogelijk zelfstandigheid en kwaliteit van leven binnen de huiselijke omgeving van de cliënt en binnen de zorgvraag die er is. Kijk bij ons zorgaanbod voor de vele thuiszorg mogelijkheden die wij bieden.

Bij Thuiszorg Pro Geria staan wij voor:

  • Cliëntgerichtheid
  • Flexibiliteit en service
  • Kleine persoonlijke zorg teams
  • Betrouwbare zorgverleners
  • Geen wachtlijsten
  • Vaste zorg coördinator per cliënt

Meer informatie over Thuiszorg Pro Geria?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van thuiszorg? Dan kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088 – 01 57 303 of per mail via info@progeria.nl