Ouderen Zorg

Wanneer ouderen verschijnselen krijgen zoals dementieAlzheimer, vergeetachtigheid of depressies bijvoorbeeld door eenzaamheid kan de professionele ouderenzorg van Pro Geria uitkomst bieden.

Pro Geria biedt thuiszorg aan ouderen en heeft een breed zorg aanbod zodat er altijd die specifieke ouderenzorg geboden wordt die nodig is. Er wordt uitgegaan van de eigen mogelijkheden en wensen van de oudere als het gaat om zorg en vrijetijdsbesteding. Zorg op maat noemen wij dat!

Contact met mantelzorgers

Bij ouderenzorg is er vaak sprake van mantelzorgers. Wij hechten er veel waarde aan om een goede samenwerking met kinderen, broers, zussen, vrienden of kennissen te hebben. Zij nemen als mantelzorger vaak voor een groot gedeelte de ouderenzorg voor hun rekening. Wanneer de zorg te intensief wordt kan er professionele ouderenzorg van Pro Geria ingezet worden om de mantelzorgers te ontlasten. Er komt weer rust en de familie kan in plaats van komen zorgen nu ook gewoon op bezoek komen voor een praatje en een kop thee of koffie.

Informatie

Heeft U behoefte aan meer informatie over onze ouderenzorg? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-01 573 03 of per mail via info@progeria.nl

Neem contact met ons op

3 + 7 =