Particuliere Thuiszorg

Wilt u particuliere thuiszorg dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Pro Geria. Wij zijn in 1981 gestart als bemiddelingsorganisatie voor de particuliere thuiszorg. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld naar een professionele organisatie die thuiszorg in de breedste zin van het woord kan organiseren. Onze zorg is gericht op uw welzijn!

Wij streven er naar dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen en vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Thuiszorg hoeft niet kostbaar te zijn

Wij werken nauw samen met InterMediCare thuiszorg, een erkende zorginstelling, die met meerdere verzekeraars (Zvw) en gemeenten (WMO) overeenkomsten heeft waardoor naast particuliere thuiszorg ook geïndiceerde thuiszorg in de vorm van Zorg in Natura (ZIN) en Persoonsgebonden Budget (PGB) geleverd kan worden.

Met deze aanvulling die wij naast de particuliere thuiszorg kunnen organiseren hoeft de particuliere zorgverlening niet per se kostbaar te zijn.

Betrokken particuliere thuiszorg

Wij organiseren per cliënt kleine vaste teams van zelfstandige zorgverleners die de verzorging / verpleging bieden. Zij maken samen met u of uw mantelzorger de planning zodat u altijd op de hoogte bent wie er op welk tijdstip aanwezig zal zijn. Doordat u te maken heeft met een beperkt aantal vaste en gediplomeerde zorgverleners kennen zij als geen ander de persoonlijke eigenschappen en de thuissituatie. Wij vinden het belangrijk dat onze zorgverleners zich kunnen inleven in de beleving van de cliënt. Daarom hebben wij binnen onze belevingsgerichte zorg aandacht voor het omgaan met veranderingen, verlies of als het even tegen zit.

Informatie

Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg ontvangen? Wij zijn per email te bereiken via info@progeria.nl.

Neem contact met ons op

Geen wachtlijsten

Bij Pro Geria kennen wij geen wachtlijsten. Wanneer u zorg nodig heeft kunnen wij dat per direct voor u invullen. Wij zorgen dan voor een vast team van zorgverleners en een persoonlijke benadering.

Onze zorgverleners bieden verzorging of verpleging in uiteenlopende situaties zowel binnen de particuliere thuiszorg als binnen de door de overheid gefinancierde zorg.

Ook leuke tijdsbesteding

Onze werkzaamheden zijn op uw welzijn gericht, wat betekent dat de zorg zich niet alleen beperkt tot strikt verpleegkundige of verzorgende werkzaamheden. Koken en het doen van boodschappen en/of kleine was worden als vanzelfsprekend meegenomen in onze particuliere thuiszorg. Wij houden desgewenst contact met familie, bieden een luisterend oor en wijzen u eventueel de weg naar andere professionele hulp. Ook zoeken wij, indien gewenst en haalbaar, samen met u en uw familie naar leuke tijdsbestedingen zoals wandelen, winkelen, spelletjes of theater- en/of museumbezoeken. Ook mee op vakantie of een weekendje weg behoort tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie en onze mogelijkheden bij ons zorgaanbod.

Informatie

Heeft U behoefte aan meer informatie over particuliere thuiszorg? Dan kunt u ons bereiken per mail via info@progeria.nl