Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp is binnen de thuiszorg van Pro Geria vaak een onderdeel van het takenpakket van onze zorgverleners. Het past immers in het ontlasten van onze cliënten waarbij het de wens van de meeste mensen is om zo lang mogelijk en zo zelfstandig mogelijk thuis te wonen. De huishoudelijke hulp hoort bij het verrichten van de zorgverlenende taken. Dit houdt in dat de zorgverleners ervoor zorgen dat de ruimte waarin geleefd wordt netjes en schoon gehouden wordt, zoals uw slaapkamer, badkamer, toilet, keuken, woonkamer en de was doen. De intensieve huishoudelijke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld ramen zemen behoren in principe niet tot de werkzaamheden. U overlegt samen welke taken de zorgverlener cq. huishoudelijke hulp doet en wat u zelf blijft doen.

Er zijn vele redenen mogelijk waardoor u huishoudelijke hulp nodig kunt hebben. Bijvoorbeeld omdat u langere tijd ziek bent, herstelt van een operatie, niet meer zoveel energie hebt als vroeger, doordat ouderdom u parten speelt of de zorg van uw zieke partner veel zorg vergt? Om toch zelfstandig te kunnen blijven wonen, is huishoudelijke hulp dan vaak een voorwaarde. U kunt alle normale huishoudelijke taken met een gerust hart aan onze zorgverleners uitbesteden. Zij ondersteunen u graag met huishoudelijke hulp, zowel in de uitvoerende als organiserende activiteiten die zich binnen een huishouden voordoen. U kunt hierbij ook denken aan hulp bij bijvoorbeeld boodschappen doen.

Onze zorgverleners zijn gedreven en professionele verzorgenden die binnen hun takenpakket ook huishoudelijke hulp geven en hebben doorgaans jarenlange ervaring. Ze zijn snel thuis in uw huishouding. Met de huishoudelijke hulp van Pro Geria wordt er dan ook voor gezorgd dat uw huishouding altijd op orde is zoals u dat graag ziet en gewend bent. Wij leveren zorg vanaf 3 aaneengesloten uren.

Informatie

U heeft behoefte aan meer informatie over de huishoudelijke hulp binnen onze zorgverlening? Dan kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-01 573 01 of per mail via info@progeria.nl