Transfer Thuisverpleging

Pro Geria is partner voor de transferverpleegkundige. Wij staan klaar om patiënten vanuit een ziekenhuis, verpleeghuis of verzorgingstehuis thuis op te vangen en thuiszorg te verlenen. Patiënten hebben in deze periode vaak te maken met een intensieve zorgvraag en kunnen zich dan onzeker voelen. Dit geldt vaak ook voor hun familie, vrienden en mantelzorgers. Wij weten als geen ander om te gaan met mensen met een intensieve zorgvraag.

Vaste persoonlijke zorg teams

Wij werken met kleine persoonlijke zorg teams zodat de cliënt steeds te maken heeft met dezelfde zorgverleners en niet steeds weer nieuwe gezichten ziet. Hierdoor zijn onze zorgverleners op de hoogte van de persoonlijke situatie en kennen zij de persoonlijke eigenschappen waardoor ze zich kunnen inleven in de belevingswereld van de cliënt.

Geen wachtlijsten voor transfer afdeling

Wij hebben bij Pro Geria thuiszorg geen wachtlijsten en kunnen daardoor flexibel en snel thuiszorg inzetten. Hierdoor kan een transferverpleegkundige snel schakelen en de nazorg voor haar patient snel in gang zetten.

Bij de thuiszorg van Pro Geria die wij voor transferverpleegkundigen inzetten staan wij voor:

• Flexibiliteit en service

• Kleine persoonlijke zorg teams

• Cliëntgerichtheid

• Geen wachtlijsten

• Betrouwbare zorgverleners

Wat doet een transferverpleegkundige

Een transferverpleegkundige werkt in een ziekenhuis of verpleeghuis en is verantwoordelijk voor de nazorg van een patiënt die ontslagen wordt en waarvoor nog zaken geregeld moeten worden zoals bijvoorbeeld thuiszorg. Zij begeleidt haar patiënt bij de overgang van de instelling naar huis. De transferverpleegkundige werkt goed samen met het Centrum Indicatiestellingen Zorg (CIZ) om ter financiering indicaties aan te kunnen vragen voor haar patiënten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze transfer thuisverpleging? Dan kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie op 088-01 573 03 of per mail via info@progeria.nl